«

»

Apr 17

James Wade tweede deelnemer bij nieuwe editie Black Roses Darts Charity

Na Kim Huybrechts is James Wade de tweede speler die is toegevoegd aan de deelnemerslijst voor de Black Roses Darts Charity nabij het Spaanse Marbella op donderdag 17 september.

James Wade BRDC

‘The Machine’ deed net als de Belg mee aan de eerste editie van de Black Roses Darts Charity en wist in Eindhoven Michael van Gerwen tot een beslissende leg te dwingen, waarna Wade met 6-7 verloor van de lokale favoriet.

In de loop van de komende weken wordt de line-up aangevuld met andere bekende spelers.

Kwalificatietoernooi(en)

Naast deelname van de ‘professionele’ spelers, stelt de organisatie ook vier kwalificatiespelers in de gelegenheid om deel te nemen aan de Black Roses Darts Charity. Via één of meerdere qualifiers is er de mogelijkheid om je te plaatsen voor evenement. Inschrijven voor de Nederlandse qualifier kan hier. Blijf via deze link op de hoogte van dit kwalificatietoernooi.

Reispakketten

Voor een bedrag van 415 euro is het mogelijk om deze exhibitie bij te wonen. In dit pakket zit een retourvlucht (heenvlucht op woensdag 16 september en retourvlucht op vrijdag 18 september) van Eindhoven naar Malaga, vervoer van het vliegveld naar het hotel, een driedaags (twee nachten) verblijf in het viersterren Las Palmeras Hotel in Fuengirola, tevens de locatie van het evenement. Daarnaast ontvangt u ook een VIP-ticket, inclusief een uur durende receptie met de spelers voorafgaand aan de exhibitie, één uur gratis drank, professionele foto’s met de spelers, vervroegde toegang tot de zaal, de beste zitplaatsen in de zaal en toegang tot de afterparty. Meer informatie over de diverse pakketten is hier te vinden.

Line-up eerste editie Black Roses Darts Charity

Line-up eerste editie Black Roses Darts Charity

Diverse tickets 

Naast de beschikbare pakketten, is het ook mogelijk om enkel kaarten te kopen. Tickets zijn verkrijgbaar in prijsklassen van 15 tot en met 100 euro.

– Special experience (100 euro): VIP-ticket, inclusief een uur durende receptie met de spelers voorafgaand aan de exhibitie, één uur gratis drank, meet & greet met de deelnemers, professionele foto’s met de spelers, vervroegde toegang tot de zaal, de beste zitplaatsen in de zaal en een programmaboekje.

– VIP (35 euro): VIP-ticket, inclusief gereserveerde zitplaatsen vooraan in de zaal, meet & greet met de deelnemers en een programmaboekje.

– Gold (25 euro): Gereserveerde zitplaats met een programmaboekje.

– Silver (15 euro): Ongereserveerde zitplaats.

Sponsors

Vanwege de hoge kosten is de organisatie nog wel op zoek naar sponsoren. Sponsors kunnen zich aanmelden via info@blackrosesdartscharity.com voor meer informatie over de verschillende sponsorpakketten of de website van de stichting bezoeken.

Programma 

17:00 uur: De deuren gaan open voor de mensen met een sponsorticket. Zij kunnen dan genieten van een receptie met een hapje en een drankje in het bijzijn van de spelers.
17:30 uur: De deuren gaan open voor de mensen met een VIP-ticket via een aparte ingang, gevolgd door een meet & greet met de spelers.
18:30 uur: De deuren gaan open voor het grote publiek.
19:30 uur: Begin van het exhibitie-toernooi.
23:00 uur: Einde van het exhibitie-toernooi, gevolgd door de prijsuitreiking.
23:30 uur: Afterparty

 

Volg de Facebookpagina van Black Roses Darts Charity en de website Dartsjournalist.com voor het laatste nieuws omtrent dit evenement.

Share Button