«

»

Feb 02

Premier League Darts Spel: Min. 568 euro aan prijzen

De Metro Radio Arena in Newcastle vormt donderdagavond de aftrap van een nieuw seizoen Premier League Darts. Zestien weken lang wordt er gestreden voor de prestigieuze titel en bijbehorende hoofdprijs van 250.000 Britse ponden. In totaal gaat het om tien topdarters die de strijd met elkaar aanbinden. Titelverdediger Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson en Peter Wright zijn vier van de grote namen.

Zweeler heeft opnieuw een Premier League Darts Spel. Dit jaar kunnen er 4 darters gekozen worden met een budget van 26 miljoen euro. De gekozen darters scoren punten per gewonnen leg in de groepsfase. Als Van Gerwen met 7-3 van Peter Wright wint, scoort Van Gerwen 7 punten en zijn opponent 3 punten voor het spel. Na de groepsfase scoren de darters punten per ronde die ze bereiken. Daarnaast moet voorspeld worden wie op donderdag 19 mei de finale van de Premier League wint.

Deelname kost 5 euro per team met een maximum van drie teams. Daartegenover staat een prijzenpot gevuld met minimaal 568 euro.

Meer Zweelerspellen:

Premier League Darts Pool: Elke 2 weken een nieuwe Pool

Super Jackpot voetbalpool: Min. 10.548 euro aan prijzen!

Voorjaarsklassiekersspel 2017: Min. 6.500 Euro aan prijzen!

Klik hier om je onmiddellijk te registreren

Share Button